Η Εταιρεία

Ο Βασίλης Γ. Τριανταφύλλου δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και σαράντα πέντε χρόνια στη Διερμηνεία, τη Μετάφραση και τη Διδασκαλία.

Είναι Διερμηνέας Συνεδρίων και μέλος της AIIC. Διατηρεί τον επαγγελματικό ιστότοπο www.aii.gr , ενώ είναι εξωτερικός μεταφραστής – συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Καθηγητής Ιταλικής Γλώσσας, Μετάφρασης και Λογοτεχνίας. Διδάσκει Μετάφραση και Διερμηνεία.

Πριν από 10 χρόνια περίπου ο Βασίλης Γ. Τριανταφύλλου μαζί με τέσσερις άλλους διερμηνείς – μεταφραστές, προερχόμενοι από τρείς διαφορετικές γενιές με το κοινό πάθος για την πολύγλωσση επικοινωνία, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την εταιρεία Podium με σκοπό την διευκόλυνση και τον γόνιμο εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ χωρών, πολιτισμών, εταιρειών αλλά και απλών πολιτών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η Podium μπαίνει δυναμικά στην νέα εποχή και με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας βρίσκεται δίπλα σας και αναλαμβάνει την υλοποίηση των διεθνών αλλά και των εγχώριων συναντήσεων σας.

Σήμερα κοιτάζοντας ο ίδιος και οι συνεργάτες του, τι έχουν καταφέρει νιώθουν δικαιωμένοι για την τότε απόφαση σύγκλισης και συγχώνευσης σε μια κοινή πορεία.

Ο Βασίλης Γ. Τριανταφύλλου φρόντισε στους τομείς της μετάφρασης και διερμηνείας που καλύπτει να καθιερωθεί και να ξεχωρίσει, να είναι ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας εξαιρετική ακρίβεια και εξειδικευμένη γνώση.

Η δέσμευση μας για προσφορά εξειδικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ